Maatwerk

Bij TreMalin zijn we gek op innovaties. Binnen ons bedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe producten. Ook voor uw (nieuwe) ideeën staan onze deuren open. Samen nadenken over nieuwe kansen in de markt en bepalen welk product en welke productievorm hier het best bij past. Vanaf de tekentafel tot een tastbaar voorbeeld. Onze lijnen bij TreMalin zijn kort zijn en we hebben veel ervaring als het gaat om oplossingen op maat. U kunt ons gerust specialist noemen in het samen ontwikkelen van uw product waarmee er voor u nieuwe kansen ontstaan.

1

Stap 1

Een praktijkvoorbeeld. Een toonaangevende leverancier van regentonnen ziet nieuwe kansen in de markt van opvang en hergebruik van regenwater. Ruimtegebrek van een tradioneel te verkrijgen regenton levert nogal eens problemen op. Vandaar de vraag aan TreMalin om samen een regenton te ontwikkelen dat een mooi alternatief en multifunctioneel is. Tijdens dit gesprek is het idee over de Muurtank ontstaan. Uit te voeren in 2 formaten zodat deze voor een breed publiek te gebruiken is.

2

Stap 2

Stap 2 is de technische realisatie. Nadat bepaald is welke blow molding machine het best geschikt is wordt er een technische tekening gemaakt voor de mal. Het vervaardigen van een mal is een kostbare investering en vereist een nauwkeurig onderzoek. TreMalin is zeer ervaren in dit traject en werkt uitsluitend met partners die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. 

3

Stap 3

Zodra de mal gereed is kan worden gestart met de productie. Ook dit lijkt eenvoudiger dan het is. Samen met de klant wordt bepaald welke type grondstof het best geschikt is voor het product. TreMalin gebruikt zoveel als mogelijk gerecycled plastic. Vaak wordt dit aangevuld met nieuw materiaal, het zogenaamde virgin plastic. Om varianten in kleur te kunnen maken wordt gebruikt van kleurstof. Zo voldoet ieder product aan de kleureisen van de klant op dat moment. De mal blijft in opslag bij TreMalin. Eventuele aanpassingen en onderhoud kunnen veelal door onze eigen technische dienst worden verzorgd.

Maatwerk portfolio